Stad Super 3 Show Live

8pm CET – Stad Super 3 show.

Wanneer hun drukke schema het toelaat komen Herman, Gwen en Edward weer eens samen. Net zoals vroeger. In den beginne waren deze 3 altijd op de zondag avond te beluisteren en vanavond is dit illustere trio weer bij elkaar.
Herman heeft zoals gebruikelijk voor de nodige geinige items gezorgd waar gretig op ingehaakt zal worden. En natuurlijk veel wijntjes, praatjes en plaatjes!

When their busy schedule allowes it Eddy mi Ami, Herman and Gwen come together in this live show, just like the old days when radio stad started on the internet and when this crazy trio hosted the sunday night live shows untill 2012.
Fun & Music for all!

En nu je toch hier bent… Wist je al dat de enige echte Paul Parker uit San Francisco naar Nederland komt en jij kunt hem persoonlijk ontmoeten! Samen met een optreden van ROFO en gave DJ sets wordt het een mega gave HIGH NRG avond en uniek voor ons land. 11 November .
Boek nu je early bird kaartjes hier https://www.radiostaddenhaag.com/paulparker/