Herman van Velzen Live in ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’/ de Stad Super 2

8pm CET – Kijk mee met Herman van Velzen live hier op je radio met ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’.
Vanavond samen met Gwen de Bats in de Stad Super 2! Om 22:00 uur gaan we live Skypen met Eddy Mi Ami .
En vandaag is ook de stichter van dit station jarig… Robbie Velders… gefeliciteerd!!

Ga er maar lekker voor zitten want het is altijd een show vol met verrassingen… oude reclames, leuke items, gedigitaliseerde audio fragmenten, mooie anekdotes van 40 jaar Radio Stad en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd.

Geniet van Herman zijn creativiteit. Veel plezier met de live show!


Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s but also a lot of audio fragments from the past and classic Radio Stad commercials.