Herman van Velzen Live in ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’ Eddy Mi Ami Special

8pm CET – Herman van Velzen op je radio met ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’.
Gister was hij jarig en werd helemaal 50 jaar! Vanavond staat Eddy Mi Ami (Edward) dus in de spotlights.. je kunt dus de nodige oude fragmenten van hem te horen krijgen uit de Stad archieven maar ook veel muziek gekozen door Eddy zelf.

Ga er dus maar lekker voor zitten want het is altijd een show vol met verrassingen… oude reclames, leuke items, mooie anekdotes van 40 jaar Radio Stad en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd.

Geniet van Herman zijn creativiteit. Veel plezier met de live show! Volgende week zijn Gwen en Edward er ook weer bij!


Tonight Producer, DJ and our best friend Eddy Mi Ami is in the spotlights. Last monday he celebrated his 50th birthday. So you will hear lot of old audio fragments from his Radio Stad past.
Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s but also a lot of audio fragments from the past and classic Radio Stad commercials.