RSDH Cinema…Classic video; sunday live show d.d. June 21st 2009

Sorry geen live uitzending vandaag vanwege onverwachte omstandigheden
Video starts 8pm CET sharp….TV’s on! Popcorn in de hand? drankje erbij? Video begint precies om 8 uur!

20:00 – Geen Live show vanavond . In plaats daar van gaan wij terug in de tijd met een klassieke video. De uitzending is van zondagavond 21 juni 2009 en helemaal gedigitaliseerd door Herman. Dit zijn een van de vroegste live beelden uit ons digitale tijdperk en daardoor soms wat schokkerig, vaag en niet altijd lipsync. Locatie is onze eerste studio aan het Koraalrood in Zoetermeer van Herman van Velzen. Het was de verjaardag van Gwen en je ziet ook Lex, Eddy, Michiel en deel va het RIP mixteam. We hadden slechts 1 cam. Zie hoeveel er na bijna 15 jaar verbeterd is maar zeker niet minder leuk! Veel kijk Plezier!

8pm CET – A Radio Stad classic video-show from our archive chosen & digitized by Herman.
Once in a while we rerun a classic show from earlier days. So no live show today. Classic video is all in Dutch and dates back to june 21st 2009 in our previous studio at Herman’s place This is probably the first video from our digital era of RSDH!