Every Saturday = Disco Day In the MiX!

De Stad Zaterdag is niet zo maar een dag vol Disco / RSDH-Saturday’s, not your average day packed with Disco!

4pm CET – In the Mix (rerun fridaynight)

* Alex Ivens – Cafe Future records series; Cafe 80s Megamix 9 2024-06
* RonalDJ – Eddy Mi Ami i Venti mix 23-2
* Gert Immerzeel – Keep on Dancing 37


See for all tracklists our friday post.

Vanavond gaan wij, live vanuit Het Paard in Den Haag, de hele (en totaal uitverkochte) ‘Discotheek De Marathon tribute’ uitzenden op Radio Stad. Dit zal rond 8 uur/half 9 zijn. Een deel van de crew is ter plekke op locatie om dit mogelijk te maken. Tevens gaan wij proberen om middels 2 cams je een visuele indruk te geven van de hele avond. Geniet tot in de late uurtjes van geweldige sets van; Marc van Baasbank, Lex van Coeverden, Leon Hartog en residential Marathon DJ Eric Benjamin!

De Marathon was van de jaren 70 tot in de jaren 80 dé Discotheek van Den Haag en omstreken. Veel van onze luisteraars hebben daar nog geweldige herinneringen aan. Live tonight from location to broadcast a Disco tribute with amazing music and mixsets.

no midnight radio tonight
ENJOY your saturday eve on RSDH!


Be the first to leave a reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *