Herman van Velzen Live in de ‘Stad Super 3’

8pm CET – Herman van Velzen goes back in time en sleept je mee naar het verleden in de Stad Super 1 show. Kom er bij vanavond en griezel mee met RSDH teevee, chat room staat voor alle creeps open, maar of je er ooit nog uit komt…


Vanavond als verrassing met Edward en Rob Velders !!
Van Velzen is een dj van het eerste uur en bomvol kennis. Zijn show is daarom altijd vol verassingen; hele leuke items, oude Radio Stad reclames, mooie anekdotes van
41 jaar Radio Stad Den Haag en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd. Herman is digitaliseer meester van ons team en dat resulteert in een feest van herkenning op je radio! Kom er bij in de chat..

Geniet van zijn warme stemgeluid en creativiteit. Veel plezier met de live show!

Happy Halloween mensen!!!

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy