Herman van Velzen en Gwen Live in de ‘Stad Super 2’8pm CET – Herman van Velzen en Gwen de Bats met wijntjes, plaatjes en praatjes.

Een show vol verrassingen met leuke items, mooie anekdotes van 41 jaar Radio Stad Den Haag, actuele zaken en de muziek uit onze jaren 80 en jouw Stad tijd. Herman is digitaliseer meester van ons team en dat resulteert in een feest van herkenning op je radio! Kom er bij in de chat..

Geniet van Herman zijn creativiteit en warme stem. Veel plezier met de live show van uit Studio Zoetermeer.

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy