RSDH cinema…Stad Classic show 16 mei 20108-11pm CET – A Stad classic show d.d. may 16, 2010

Vandaag, op Valentijnsdag, en tevens de 41ste verjaardag van Radio Stad, gaan wij terug in de tijd met een klassieke opname uit het jaar 2010. Terug naar zondagavond 16 mei gestreamd vanaf onze eerste internet studio.

Op deze avond in 2010 vierden wij o.a. Edward zijn verjaardag met de bekende crew en vele andere gezellige mensen in de studio. De beelden waren toen nog experimenteel en niet zo best, dit resulteert letterlijk in ‘schokkende beelden’ maar daarom des te leuker om samen nog eens terug te kijken.

Today is exact the 41st birthday of Radio Stad. Herman has found in the archives a classic show from may 16, 2010. It was the sunday live show on our first studio and we celebrated Eddy Mi Ami’s birthday. All in Dutch and ‘shocking’ footage