Herman van Velzen & Eddy mi Ami Live in ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’; De Stad Super 2

8pm CET – Herman van Velzen op je radio vanavond samen met zijn radio maatje Eddy Mi Ami!.

Ga er maar voor zitten want het is altijd een show vol met verrassingen…Verwacht de nodig oude reclames, hele leuke items, mooie anekdotes van 40 jaar Radio Stad en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd.

Dus kom er lekker bij, geniet van Herman zijn creativiteit en de humor samen met Edward . Veel plezier met de live show en elkaar in de chat!
Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder (together with Eddy Mi Ami) of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s.