Herman van Velzen & Gwen in de ‘Stad Super 2’ show

20:00hr- De Stad super 2 live show. Live screen active at 7:50pm CET

Herman, de Nestor van de radio, is vanaf het prille begin betrokken geweest bij Stad en dus ook in 1982 mede verantwoordelijk voor de oprichting. Sinds die tijd heeft hij zoveel mogelijk audio fragmenten bewaard. Met Van Velzen op je radio ga je op de dinsdag terug in de tijd en duiken wij in zijn archief met gedigitaliseerde audiofragmenten, klassieke reclames, mooie anekdotes, leuke items en heel veel fijne muziek uit jouw en onze 80s Stad tijd! Vanavond schuift Gwen gezellig aan.

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad 80s past! Enjoy

Be the first to leave a reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *