Herman van Velzen in de ‘Stad Super 1’ Cancelled

Sorry this show is cancelled due to bad health condition of Michiel’s father and who is also at age… Michiel and his family have to be in the hospital with him tonight8pm CET – Herman van Velzen met veel wijntjes, plaatjes en praatjes. Let’s go back in time….

Het kan iedere week anders zijn bij Herman en vanavond doet hij het weer lekker alleen in de Stad Super 1, hoewel….hij neemt een logé mee, en het loopt op 4 pootjes ! Das gezellig

En je weet, de show is altijd vol verassingen met hele leuke items, mooie anekdotes van
40 jaar Radio Stad Den Haag en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd. Herman is digitaliseer meester van ons team en dat resulteert in een feest van herkenning op je radio! Kom er bij in de chat..

Geniet van Herman zijn creativiteit. Veel plezier met de live show!

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy