De ‘Stad Super 3’ Live show op locatie

8pm CET – Stad super 4 live show with Herman, Gwen & Menno from his own residence!

Every now and then the broadcast is from a home location. Tonight we broadcast live from Menno’s home!. Menno has been busy creating his own little studio and we are going to test it tonight!
Come and see! Live screen will be active around 19:45pm CET

Zo af en toe is de dinsdag avond live vanaf een thuis locatie. Begonnen als een experiment voor het eerst bij onze goede vriend Han thuis. Hierna zijn er al uitzendingen geweest bij Menno, Gwen, Savino, Daan, Eddy Mi Ami, Kees K. en bij Victor & Anne. Vanavond zijn wij in Zoetermeer in het huis van Menno waar hij op zolder een kleine studio heeft ingericht. Deze gaan wij vanavond testen en inwijden als 2e reserve studio.

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen!
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy