Herman van Velzen in de ‘Stad Super 2’8pm CET – Herman van Velzen is back on air met veel wijntjes, plaatjes en mooie praatjes.
Met als speciale gast vanavond, de stichter van dit station begin 1982; Rob Velders!


En je weet, de show is altijd vol verrassingen met hele leuke items, mooie anekdotes van
41 jaar Radio Stad Den Haag en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd. Herman is digitaliseer meester van ons team en dat resulteert in een feest van herkenning op je radio! Kom er bij in de chat..

Geniet van Herman zijn creativiteit. Veel plezier met de live show!

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy