Herman van Velzen Live in ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’8pm CET – Herman van Velzen is ook weer een beetje bijgekomen van het afgelopen weekend; 40 jaar Radio Stad is dubbel en dwars gevierd en alles staat op youtube en mixcloud klaar voor jou.

Vanavond gaat hij nog even lekker door want…tijdens de feestavond in Sir Winston Club, kadootje voor onze luisteraars, hadden we ook een live verbinding van af de locatie naar de stream en dit is opgenomen. Je zult veel stukjes opgenomen interviews horen met leuke gasten en bezoekers die avond. Verwacht daarnaast weer de nodig oude reclames, hele leuke items, mooie anekdotes van 40 jaar Radio Stad en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd. Herman digitaliseert zich namelijk nog steeds helemaal suf en dat resulteert in een feest van herkenning!

Geniet van Herman zijn creativiteit. Veel plezier met de live show!

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy