Herman van Velzen Live in ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’8pm CET – Herman van Velzen is er weer helemaal klaar voor. Tune in voor zijn radio show ‘Wijntje, Plaatje, Praatje’.

Ga er maar lekker voor zitten want het is altijd een show vol met verrassingen…En vanavond met een gast dj uit vervlogen Radio Stad tijden; Reinoud Roemer alias Jan Alleman. Reinoud was eén van ons meest getalenteerde woord kunstenaars. Verwacht daarnaast de nodig oude reclames, hele leuke items, mooie anekdotes van 40 jaar Radio Stad en natuurlijk heerlijke muziek uit onze jaren 80 en jouw Radio Stad tijd. Herman digitaliseerd zich namelijk helemaal suf en dat resulteert in een feest van herkenning!

Geniet van Herman zijn creativiteit. Veel plezier met de live show!

Every tuesday a radio show (completely in Dutch) hosted by the co-founder of Radio Stad on FM in the 80s and also co-founder of Radio Stad on the internet that started in the year 2002. This DJ has worked for well known radiostations, is a voice over and now back on his roots. His name…. Herman van Velzen! The show is called ‘Wine, records & chat’.
Herman will play pure Radio Stad pop and disco classics from late 70s and 80s. Also lots of digitized audio fragments from the Radio Stad past! Enjoy