RMXD. By DJ Zwaardski

Tonight the second edition of a brand new weekly show (audio only)hosted by the Dutch DJ Harold Zwaartman aka DJ Zwaardski!
Although during these 2 hours there will be some short interviews in Dutch language with famous mix dj’s, the music will speak for itself! Packed with remixes, mash-ups, samples, disco, italodisco, nu-disco made by various mix-dj’s… It’s a feast for the ears. We make it again your night out!
Join our chatroom this evening and enjoy it together!


Vanavond de 2e aflevering van RMXD. Altijd als eerste uitgezonden op jouw Radio Stad, gepresenteerd door DJ Zwaartski!
Vol gestampt met remixen, mixen en mash-ups van geweldige Nationale en Internationale mix DJ’s met vanavond; Arjen de Gram, DJ Earworm, DJ Prince, Bart Arends, DJJW, Phuego, Ron Bunschoten en Sergi Elias.  Tussen al dit mix geweld door hoor je korte interviews met bekende DJ’s. Kortom, jouw zaterdagavond avond kan niet meer stuk op Radio Stad Den Haag. Nu je toch hier bent… de chat is open!

De uitgebreide serie gesprekken met mixers en Dj’s , oftewel een biografie in geluid, kun je op Harold zijn podcast volgen. RMXD the podcast