December 25 & 26…it’s Christmas on Radio Stad den Haag!

MERRY X-MAS !

Wij van Radio Stad Den Haag wensen iedereen hele fijne dagen, of je nu alleen bent, met familie of vrienden, Radio Stad is altijd dichtbij en is met kerst het beste muziek behang met heel veel leuke programmas.

We wish all our listeners all around the globe and their families a great Christmas and holidays. Never a dull moment with your Radio. Enjoy our music and extra programmes

Radio Stad TV

Turn on the TV this Christmas for your entertainement. Here is the schedule ;

*25-12-2019 – 12:00 till 16:00 CET
*26-12-2019 – 19:00 till 23:00 CET

We present ‘Club RSDH’ 3 In the MiX. This has been live recorded in our studio. Expect a spectaculair mix show in a Christmas atmosphere with lots of friends & guests having a party and dancing a long in the studio while having snacks and drinks. 4 Hours long the best Disco & Italo Music mixed by fantastic Deejays; Leon, Eric & Lex. The video will start on the exact times. Enjoy it to the max!

De gehele Discotheek de marathon tribute 2019 is in onze studio nog eens dunnetjes over gedaan en live bij ons opgenomen, Mis dit niet en kijk hieronder mee, stil zitten zal lastig zijn met de muziek die jij zo goed kent! geniet van de mega mix uitzending

**Last reminder!! You have untill noon (12:00 CET) this friday the 27th to vote for our Top 100 of all Time! Click on top on ‘Top 100 Voting’ !
**Je hebt nog tot vrijdag 27 december 12 uur ‘s middags de tijd om te stemmen voor de Top 100…. Klik op de link boven aan de website! Succes…