Radio Stad & Villa Pardoes extra live uitzending 31052018 RECORDED

19:00 hr. Deze donderdag 2 uur lang een unieke en eenmalige extra live uitzending met initiator Marcello (samen met Michiel) ten behoeve van het goede doel namelijk Villa Pardoes!

De leerling Finn Kruysifix van Basis school De Elzenhoek in Zoetermeer heeft bij een schoolveiling het hoogste bod uitgebracht. Hiermee heeft hij het bijwonen van een live uitzending van Radio Stad den Haag gewonnen. Die opgebrachte gelden zijn uiteraard bestemd voor Villa Pardoes. Mocht je niet weten wat dit is.. Villa Pardoes is een zelfstandige stichting die kinderen tussen 4 en 12 jaar en met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte de mogelijkheid biedt om een onvergetelijke, gratis weekvakantie te ervaren in een bijzondere, kindvriendelijke omgeving. Dus veel leuke muziek vanavond met speciale gast dus Finn!

This thursday evening at 19:00 CET we have a one time unique broadcast initiated by Marcello. A pupil on his school won a prize on a charity fair. The prize for the highest bidder was to attend a live show on Radio Stad. The young pupil Finn won this prize. All the money that has been collected go to a foundation called Villa Pardoes (Sim. to ‘Give kids the world’). So… enjoy 2 hours live radio with all sorts of music hosted by Marcello and Michiel and their special guest is little Finn.