Coming up..


Al een tijdje op onze bucketlist… a.s. zondag in de studio van Radio Stad Den Haag ; Jody Pijper aka Jody Myles. De stem van o.a. Sisley Ferre, Attack, Stars on 45, achtergrond zangeres van Jan Rietman, zangeres bij cashmere en zoveel meer. Zij heeft bijv. ook heel veel Radio Stad jingles en commercials ingezongen samen met Pim Roos (toetsenist,bassist,zanger) . Ze zijn er allebei! Oud Stad jock Herman van Velzen heeft veel met hun samen gewerkt destijds en is in de archieven gedoken van Radio Stad. En nog meer gave gasten zoals Michiel van der Kuy(componist Sisley,Attack, Laserdance etc.) en uit Spanje Sergi Elias aka DJ DPM met een live mixset. Zet je radio dus gewoon op Stad, nu, straks maar ook zondag live!

Dont forget to tune in guys, this coming sunday great guests in our mids, it took a while and it was on our bucketlist but this great female singer is coming to our studio.. Jody Pijper the voice of Sisley ferre, Attack… and lots more !!