The 13th edition of the RSDH Top 100 of all time Italo 2017

Het is weer zover, het jaarlijkse feestje op je radio. De enige echte Top 100 aller tijden voor Italo, High NRG en electronische disco van de jaren 80 tot nu!. Help ons om deze lijst samen te stellen. Stuur NU je Top 10 in. Click op de link hier rechts. Haal inspiratie uit de lijst of vul je eigen keuze in en wie weet win jij 1 van die 25 prachtige prijzen. Alvast bedankt en veel succes met je keuze!

Submit YOUR personal Top 10 now!. Click HERE. If you do, you might win one of those fantastic prizes, thanks to our sponsors, as a thank for you submition. Get inspired by the huge list but do enter any other that you have in mind. Could be a new released track from last year also. So..help us to complete this one and only and best chart ever for Italo-disco & High NRG in the world!
Good luck!!