Saturday’s programming is an out of control Timemachine on RSDH

In the afternoon at 4pm CET you can enjoy the rerun of
our friday mix sets;

*DJ Chez- Italo all the way new gen vol 53
*DJ Modor (Rene Mensing)-New generation Italo mega mix
*DJ Holly (P. den Hollander)-Italo disco dreamer 38
Playlists are in our previous post

8pm CET : Een kakelverse Out of control radio show met Tony Renzo. Vanavond de rollator disco plaat. De 90’s classic en muziek van  o.a. Jody Watley, Giant Steps, The Limit, Purple disco machine. Als bonus een mix van Jan Willem Rijnbeek. Dus.. Even lekker terug naar je stap tijd.

This saturday 8pm CET a brand new  Out Of Control Radio Show hosted by Tony Renzo.  The disco party starts at 20.00h cet with 80s soul, funk and disco dance tunes and as a bonus a mix by DJJW. Go clubbing guys


Every saturday at 10pm CET: Time Machine with former RSDH jock DJ Peter van Leeuwen. Forgotten club classic house, mellow and new stuff.

22:00hr. Vandaag weer een nieuwe show met Peter van Leeuwen. back where he belongs zullen we maar zeggen, oud Stad jock Coen terug op je radio . O.a. dankzij Coen had Radio Stad in de 90s platenzaken, Rave the Citys, platenlabels, feesten in de Marathon, de Asta, Tempel en de eerste housesounds destijds op Radio Stad.

Geniet nu dus iedere week van de beste vergeten club classics en nieuwe muziek van 10 tot 12 uur op zaterdag!

And do join us tomorrow for yet another live show starting at 5pm with DoucheCo and at 8pm The request show. For the best classic and new music in town! with  Michiel, Gwen, Menno and Mark….