Saturday’s programming is an out of control Timemachine on RSDH

In the afternoon at 4pm CET you can enjoy the rerun of
our friday mix sets;

*DJ Tony Renzo- His final.. Back2basics Italo nr.100!
*DJ Manuel Rios-Diciembre New Gen Italo
*Baco & Saco-The final journey
Playlists are in our previous post

8pm CET : De rerun Tony Renzo’s Out of control radio show van afgelopen zaterdag. Stil zitten is lastig met Tony, hij weet als geen ander het ‘ zaterdag toen’ gevoel bij je op te roepen. Dus even lekker terug naar je stap tijd met muziek van  Stone,Chic,Betty Wright,The Ritchie Family,Fruitcake,The Sun,Forrest,Luther Vandross en meer  gave classics. 

This saturday 8pm CETthe rerun of  Out Of Control Radio Show hosted by Tony Renzo.  The disco party starts at 20.00h cet with 80s tracks from Stone,Chic,Betty Wright,The Ritchie Family,Fruitcake,The Sun,Forrest,Luther Vandross and more.


Every saturday at 10pm CET: Time Machine with DJ Peter van Leeuwen. Forgotten club classic house, mellow and new stuff.

22:00hr. Vandaag weer een nieuwe show met Peter van Leeuwen. back where he belongs zullen we maar zeggen, oud Stad jock Coen terug op je radio . O.a. dankzij Coen had Radio Stad in de 90s platenzaken, Rave the Citys, platenlabels, feesten in de Marathon, de Asta, Tempel en de eerste housesounds destijds op Radio Stad.

Geniet nu dus iedere week van de beste vergeten club classics en nieuwe muziek van 10 tot 12 uur op zaterdag!

And do join us tomorrow for yet another live show starting at 5pm with DoucheCo and at 8pm The request show. For the best classic and new music in town! with  Michiel, Gwen, Menno and Mark….