Saturday’s programming is out of control on RSDH

In the afternoon at 4pm CET you can enjoy our friday mixes again.
*Tony Renzo-Back2Basics 97 Italo!
*DJ Uraler-Italoconnecting (Italoconnection mix)
*DJ The Wingman- 2 mixes made from the classic chart ‘de Haagse Flitsende 50’ . See for deatils + playlists our previous post!


8pm CET : Een nieuwe Tony Renzo’s Out of control radio show. Met de rollator discoplaat deze week van Gino Soccio, een mash up van DJ Foefur en verder de beste soul,funk,disco-tunes en dancegrooves zoals Rochelle, Leon Haywood, Peter Brown, Phyllis Nelson en nog veel meer lekkers. Kortom een ontstuitbare portie aan danceclassics uit de 80s.

This saturday we are back with a brand new Out Of Control Radio Show with these fine 80s tunes. Check in at 20.00h with Soul Funk Disco and Dancegrooves.The rollator disco record is from Gino Soccio and a great mash-up by DJ Foefur.

 

Every saturday at 10pm CET: Time Machine with DJ Peter van Leeuwen. Forgotten club classic house and mellow.

22:00hr. Vandaag weer een nieuwe show met Peter van Leeuwen. back where he belongs zullen we maar zeggen, oud Stad jock Coen terug op je radio . O.a. dankzij Coen had Radio Stad in de 90s platenzaken, Rave the Citys, platenlabels, feesten in de Marathon, de Asta, Tempel en de eerste housesounds destijds op Radio Stad.

Geniet nu dus iedere week van de beste vergeten club classics en nieuwe muziek van 10 tot 12 uur op zaterdag!

And do join us tomorrow for yet another live show starting at 5pm with DoucheCo and at 8pm The request show. For the best classic and new music in town! with  Michiel, Gwen and Menno….