Coming up…new show

En wij mogen weer een nieuwe show toevoegen aan onze programmering! Maurice neemt je mee dansen in zijn Discotheek, elke dinsdag vanaf 20:30 in Disco Dance Departement. Uit je stap tijd dus Marathon, Tahitie, Locomotion, Cartouch, de Banana’s, Sandokan of waar jij dan ook maar was in de 80s,  maar ook de muziek die werd gedraaid in beroemde Amerikaanse en Europese discotheken. Feest van herkenning dus. Maurice staat open voor verzoekjes.

Vanaf 3 oktober! starts october 3!

We are very excited to announce the premiere of a brand new show on Radio Stad Den Haag: Disco Dance Department. Your host Maurice Hayes will get you moving with the best floor fillers of the 70s and 80s. Remember New York’s Studio54? Remember discotheek De Marathon or any other populair clubs from the good old disco days? Then you will hear a lot of familiar dance tunes in Disco Dance Department.

As of October 3rd the doors will open at 8:30 PM CET every Tuesday here on your radio. Make sure you put on your dancing shoes and join us for this great disco dance party. Two hours of the best danceable 70s and 80s gems on your favourite battle station. And of course we will take requests.
So spread the word: Disco Dance Department every Tuesday 8:30 PM CET on Radio Stad Den Haag!