RSDH Sunday Live Shows RECORDED

Back on Air! Tune in for our live shows starting 5pm CET. The best way to end your weekend.

Wij sluiten het weekend zoals altijd met je af. De beste Italo’s, High NRG en nieuwe muziek.  Kom erbij!.

5pm CET- DoucheCo with Michiel van der Brugge. He plays the best track from the classic hit chart broadcasted on RSDH in the 80s. Today august 25, 1984.

De beste platen uit de legendarische ‘Haagse Flitsende 50’ chart hoor je in DoucheCo met Michiel. Klik HiERRRR om de lijst van vandaag te zien. Vandaag 25 augustus 1984.

Between 7 & 8pm CET- A DJ Savino mix

8 till 11pm CET- The sunday night live request show. Menno,  Gwen and Michiel play your requested songs! use the request button on top. Menno will bring his choice of vinyl so expect classic Italo, Disco and New Gen Italo music.  Also this eve a teaser medley of ‘Vinylized’ by AMD records. New colored vinyl limited available. Join our chat and get in contact live with us in the studio. We make it your night out!

 De week vliegt voorbij. Menno Gwen en Michiel zitten er weer klaar voor. Lekker plaatjes draaien, drankje erbij, en jij natuurlijk met al je suggesties. Stuur ze in via de request button. De spacesynth van deze week draaien wij natuurlijk ook en een medley van Vinylized 1 & 2 welke nu beperkt uit is op AMD label.