Freaky Friday in the MiX & Turbulentie

5 Mei, dag van de vrijheid voor ons allemaal. En daar hoort radio bij. Haagse Vrije radio; wat wij willen en voor jou!
In Holland we celebrate today our freedom. Free radio is a part of this freedom. So keep enjoying our programs!

8pm CET- After 3 whole years.. DJ Chez handed in his last mix for now. He entertained you every month with a great mix especially made for RSDH and this is his final work. We thank Jaap de Zoete for his dedication and great mixes. But… he’ll be back! 

11pm till 2am CET Turbulentie with DJ Mark van Dale. The best mellow and deep house sounds

1 thought on “Freaky Friday in the MiX & Turbulentie

  1. Dank je wel Jaap. Ik heb heel veel genoten van je mixes. Jammer dat je gaat stoppen, maar I’ll be back voorspelt wellicht nog wat moois. Hoop je mixes nog veel te horen in de toekomst. Wellicht ergens te downloaden?

    Groet
    Lucien