Sunday Live Shows… RECORDED

Join the gang today when they go live..5 till 11pm CET with the best 80s disco, Italo, spacesynth, new music and guests.

Kom er bij, luister, kijk en chat mee want wij zijn weer live bij je vandaag met de beste Italo’s en classics van vinyl. Studiocams staan aan en chat is open.

Vanaf 5 uur draait Michiel de lekkerste tracks uit de Haagse Flitsende 50 lijst van 1984. Destijds door Stad en jullie luisteraars samengesteld.
5pm CET Michiels plays the best tracks from the classic hitchart from 11984, then broadcasted on RSDH
Klik HIER om de lijst te zien.

8pm CET The sunday night live request show… Submit your favo track for this evening. Go to ‘song request’button on top. Also this evening this weeks spacesynth track and a minimix. Also the new item ‘nominate a track’. We received some suggestions and we are going to play them. Ofcourse the best Italo-disco tracks from vinyl. Chat is open.
Vanavond zijn wij er weer ter vermaak, met als gast Ben Manuputty voormalig uitsmijter van de Marathon en nu sinds jaren de organisator van de Discotheek de Marathon reunies. Hij schuift aan en gaat je er alles over vertellen. Heb je een verzoekje? Je weet waar je het kwijt kunt.