Sunday live shows RECORDED

  Happy New Year to all our listeners.

Thanks for your support the past years and keep on listening in 2017
We Let the music play!

Lieve luisteraars van Radio Stad, wij wensen jullie een geweldig nieuw jaar toe. Blijf ook in 2017 naar ons luisteren.

Vandaag gaan we nog even door brak of niet van gister, dus kom erbij…

Van 5 tot 7 kun je luisteren naar Michiel met zijn DoucheCo
Live DoucheCo show from 5-7pm CET

Between 7 & 8 a mix


8 till…. pm CET. Are we there? Did we make it? If so.. We will play some bubbling unders of last nights Top 100 0f 2016. And we did! Records that didnt make it last year in the chart and even tracks that were once voted for and never ever made it in the top 100..interesting list check it out here http://tinyurl.com/zqc5quz. . We ate and drink some new years eve left overs while playing tracks like Torrevado, Video, Marx & Spencer, Topo &Roby, Electric Theatre and so much more.

We zijn er wel maar in welke conditie…want wat was het weer een lange maar mooie dag gister. Dus we doen ons best normaal te klinken vanavond. We draaien wat bubbling unders, platen die het net niet hebben gehaald in de top 100 van 2016 en eten en drinken wat restjes op.

 

2 thoughts on “Sunday live shows RECORDED

  1. Hello dear friends of RSDH! I wish you a Happy New Year 2017!!! Many greetings from Mexico! DJFS.

  2. Respect vrienden, voor weer een show na de lange Top 100 uitzending. De beste wensen en tot snel!