Still time to vote….

To all you party peeps in the world, it’s time to vote now!

Make a difference to our annual and one and only
Top 100 for Italo & High NRG of all time. No where in the world and only on Radio Stad den Haag you can find this specific chart. And all 100 played from vinyl!

Choose your 10 best ever tracks from the 80s till now made by all your legends and support them with your vote and let them know they are still in your hearts.

By submitting your votes you help us to complete this chart and, as a thank you, you have a chance of winning one of this years Fantastic prizes thanks to our sponsors. So fill in the form and listen, over 12 hours long, to the live broadcast of this 12th edition of the Top 100. December 31st. And when the clock strikes 12 we know who this years number one is. Champagne in- and fireworks  outside the studio will complete this party. The best start of 2017!

CLICK ON TOP BANNER…Thank you all

Stem voordat het te laat is…het kan nog tot 30 december tot 12 uur smiddags. Maak het verschil met jouw 10 beste platen ooit; Italo disco, electro en High NRG van de jaren 80 tot nu.
Als dank voor je inzending trekken wij winnaars uit Gwen dr muts en wat een gave prijzen weer dit jaar..kijk maar op de flyer.

Vergeet niet dat wij de enige zijn met zo’n lijst en dat al voor het 12e jaar en daar zijn wij trots op. Dus steun jouw favoriete artiest, of hij er nog is of niet en maak deze lijst legendarisch in zijn soort.

De nummer 1 zullen wij net voor dat de klok 12 slaat bekend maken en het jaar uitgaan met champagne, veel vrienden in de studio en vuurwerk buiten! Mis deze dag dus niet, 31 december moet je bij Stad zijn want van de allerbeste is er gelukkig maar éen!