Discotheek Sandokan The final party

13233400_1000355926666240_1786754013_nEr komt wel aan heel veel goeds van vroeger een einde. Hebben we onlangs nog Discotheek de Marathon weggedragen met een mega tribute feest nu is het de beurt aan Sandokan. Begin dit jaar is dat pand gesloopt. De oude Sandokan stopte rond 1990 ermee en ging toen over in Sandokan next generation/Club Exposure met wijlen Rene Mulder.

A.s. zaterdag is er gelegenheid om met elkaar ook dit tijdperk officieel af te sluiten met dj’s Harry Mulder (Radio Exclusief) en onze eigen Michiel van der Brugge. Er zullen veel oude fotos op groot scherm vertoond worden en er zijn 2 mega surprise acts. En natuurlijk denken wij dan ook terug aan nog een grote die ons ontvallen is; Ger de Goede, lange tijd vaste dj van Sandokan. Koop nu je kaarten in de voor verkoop. Locatie is Club Westwood in Den Haag.