Sunday May 8, special rerun show

1890344_10202647890430719_218241238_oDeze zondag geen live shows, wij zijn vanaf vrijdag de blommen buiten aan t zetten in Milaan. Marcello van de i Venti d’Azzurro vierde daar gisteren zijn 30 jaar jubileum met bijna alle nog levende Italo artiesten. Op het moment van schrijven kan ik je hier nog niks over melden…zoals, waren wij dronken, heeft Menno de weg naar zijn camping nog weten te vinden, werd Michiel wel herkent door iedereen en liep hij zoals gewoonlijk ook daar op blote voeten, is Gwen omgevallen op haar hoge hakken… Volgende week weet je alles. In ieder geval was de hele crew er; Ron Steusfij, Ewald, Edward, Savino, Daan maar ook onze sponsoren Mario Da Ponte en Raymond Dijkshoorn allemaal gehuld in best opvallende stad shirts. Er waren speciale stad vlaggen gemaakt en posters maar ook bergen nieuwe stickers gingen mee met het convooi en platen van i Venti. Wat een leuke volks verhuizing. Gelukkig hebben jullie hier ook heel mooi weer dus geniet!! En in gedachten drinken wij een drankje met je.

1004843_10202781808538588_258517249_nGeniet vandaag om 7 uur eerst van een heerlijke mix van Joop Van Wingen en om 8 uur een speciale uitzending in de herhaling van 2014 met geweldige gasten zoals TQ, Ian Nguyn, Marcello, Michiel van der Kuy, Will Reid, John Sauli en zoveel meer. Ook hadden wij aan de telefoon Debra Gaynor en Lian Ross.

No live show this sunday. You can imagine how the whole crew must feel today…probably with a big hangover but a big smile on our faces. Sorry for the guys who could not attent this 30 years anniversay of i Venti d’Azzurro in Milan. Surely we will update you when we are back with all the juicy cheesy pictures of your gang. We flew, last friday, with suitcases full of flags, stickers and posters to promote RSDH and i Venti. This coming week (most of the crew is back wednesday) we will share photos etc here.

So..to keep you ocupied this sunday we will re-run at 19:00 pm cet a great mix by Joop van Wingen and at 20:00 our special show from march 2014 with guests like Will Reid, Kristian Conde, Michiel van der Kuy, Alexander Raijkovics, TQ, Ian Nguyn and so much more. Fun Radio worth listening again.

Keep sending in your messages via ‘song request’ button for next week. Also tomorrow evening no i Venti show.