Sunday Live shows on your Radio Stad den Haag.

Zit je er weer klaar voor? Are you guys up to a bit of Live radio?...listen-_live
Volgende week geen live show, de gehele bende zit nl in Italie, uiteraard geheel ter promotie van jouw radio station, ja het is hard werken mensen. Next week no live shows, the whole gang is in Italy making a fool of themselves but most of all promoting this station..life is a bitch folks.
PS..if you go to Milan your paypal ticket is your entrance ticket!

20151217004 Wie kent hem niet..ons cupcakeje en hij gaat zo maar vliegen as vrijdag, de man is sinds 1982 het land niet meer uit geweest maar nu is hij er nog voor de nodige radio vervuiling in DoucheCo! Van 5 tot 7.
5 till 6pm CET…Our own Humptie Dumptie, Michiel with his DoucheCo show.

Tussen 7 en 8 een mix voor tijdens het koken/Between 7 and 8pm cet a mix
bar
sunday (00000)Vanaf 8 uur kun je je weer vergapen bij de RSDH buis of gewoon luisteren via onze nieuwe app. Menno Schut, Gwen de Bats en Gielemans staan voor je klaar met onzinnige praatjes en de mooiste plaatjes van vinyl uiteraard. Wij lezen graag je berichtje voor, gebruik hiervoor de ‘request’ knop boven aan of ga lekker chatten. Dit programma wordt ook uitgezonden op DizGo Radio.
Join your gang this evening in the ever ridiculous sinday live show where we play the best Italo and High NRG for you! And as much as we can from vinyl. Chat is open and so is our ‘request’ button for your messages.FunDayLogo2