RSDH Italo-Disco, High NRG &Electro Top 100 of all time 2015, edition 11 DOWNLOADS

12250813_892244364177274_703347894_o
Sunday 3 January 13:00 hr pm CET / 07:00 hr EST / 12:00 hr UK time

vinyllogohappy-new-year1Het is zover! Jullie hebben massaal gestemd. Dankzij jullie inzendingen wordt deze unieke lijst ieder jaar populairder en belangrijker voor de Italo en High NRG dance scene.
Geniet van meer dan 10 uur live radio, zorg dus dat je voldoende te eten en te drinken in huis hebt. En, dit is de enige lijst waar alle 100 van vinyl gedraaid worden. Kijk mee in de studio want de hele dag zullen er heel veel bekende gasten en oud Radio Stad dj’s voorbij komen. Tevens trekken wij ieder uur uit jullie inzendingen een prijswinnaar.  Wil je ons een berichtje sturen, gebruik dan de ‘song request’ button. Veel plezier!

Are you ready?!! Is your fridge filled? Over 10 hours of live radio. We received hundreds of votes from all over the world and broke again a record and so this chart is growing in populairity and importance. Enjoy the one and only chart for Italo Disco, High NRG and Electro and..all 100 played from vinyl.
Today lots of old RSDH dj’s and  guests in the studio. Thank you all for your submissions and support and for those who voted..we might pick you as a prize winner so stay tuned. If you want to get in touch with us; use the song request button, but we take no requests today. Enjoy!!

sponsors-2015

[cryout-button-color url=”https://www.mediafire.com/folder/9n52t01pt5pq0/Downloads_-_Radio_Stad_Den_Haag” color=”#EE0000″ target=”_blank”]AUDIO & VIDEO DOWNLOADS[/cryout-button-color]