RSDH Sunday Live Shows! DOWNLOADS

Are you ready in for another great day with live radio?? Every week we do our best to entertain you in Dutch and at night as much as we can in English 🙂 And where on Earth do you hear still tracks played from the good old vinyl?? Here folks..

10325680_814116715283168_3523264876587371123_n

So for the Michiel Fans… tune in at 17:00 PM CET for ‘DoucheCo’. 2 Hours all sorts of dance tracks from the 80s using the 80s chart the ‘Haagse Flitsende 50’

During dinner time a surprise mix.

crazygang

And at 20:00 PM CET, 19:00 UK and 15:00 EST Time your Gang, Menno, Gwen & Michiel with the Live Request Show.
Old School, Spacesynth and New Generation Italo, with your help! Send in your request only through our ‘Song request’ button please. Join our chat and watch the show down here. We will play some new releases on Flashback records and a brand new Mirko Hirsh.
( Also live broadcasted on DizGo Radio ).

En…vanavond kun je 2 vrijkaarten winnen voor de Marathon reunie op 5 april a.s. in Luden in Den Haag

klik HIER voor de details

[cryout-button-color url=”https://www.radiostaddenhaag.com/downloads/” color=”#DD0000″ target=”_parent”]VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS[/cryout-button-color]

2 thoughts on “RSDH Sunday Live Shows! DOWNLOADS

 1. Hallo Gwen, Menno en Michiel,

  Laat michiel tijdig weten via het facebook wanneer ik op zondag middag 16:30 tot …. een bezoek breng aan de RSDH studio.

  Breng wat snaps en een Harddisk mee in de binnen zak vol te gekke Ripped ITALO data weggehaald van o.a. Russian servers, you tube en allerlei andere wereldwijde open staande gate’s
  .

  Vind de zaterdag avond RSDH ook helemaal te gek en de door de weekse roulatie door de continue afwisseling van data programma’s door de weeks ook buiten gewoon goed ( dus gelukkig geen sky radio waar je drie keer per dag de zelfde nummers voorbij hoort gaan 🙂 )
  Vind ,,,,de Iventi d’ zuurro met klem op zuurro 🙁 met Marchello & Pablo op dyzgo radio steeds slechter worden, de microfoons klinken erg dof (kennelijk staat de limiter compressor uit of niet goed ?) en er zit weinig variatie in , het tweede uur met de mixen is waardeloos en dramatisch , marchello zij het zelf al een aantal keren live het klinkt erg te lang in de nummers en veel te eentonig hij zou zich zelf ook goed doen om zijn gezicht ook in de RSDH studio afwisselend live te laten zien waar hij tenslotte zijn roots heeft liggen, afgelopen maandag at hij zelfs bijna de microfoon op waar pablo iets van zij en marchello zoals we gewend zijn zichzelf daarvan menselijk excuseerde dit niet te willen doen maar de reden is gewoon dat daar iets niet goed staat ingesteld met de microfoons ?

  Enne michiel, de beste prater die het effe zo uit zijn mouw strooid, die teun luistert elke zondag naar Douche co………..dus mocht er een verzoekje (request) komen voor tussen 21:00-23:00 die je al eerder tussen 17:00 en 19:00 draaide dan is dat positief bedoeld omdat deze al eerder door je eigen aangeven veel inspiratie gaf 🙂 twee keer in een avond kan wel maar drie keer tja das sky radio effect :-)…

  RSDH heeft voor streaming begrippen een zeer goede geluids kwaliteit toppie !!!!!!!!!!

  Teun Alias Condor