Radio Stad Sunday Live shows DOWNLOADS

Thank you all for making our programs possible again, enjoy the downloads:

17:00-19:00pm CET – ‘DoucheCo’ met Michiel van der Brugge en een Haagse Flitsende 50 lijst.

Top100-2013-197                                            listen-_live

19:00-20:00 – DJ Renaldo Live in the mix in the studio!

10893675_10203085345686508_1919007228_n20:00-23:00pm CET The live Request show with Menno, Gwen & Michiel. One week after our Top 100 we played all of your Requested songs and we red piles of messages, Great! / Leuk dat we weer zoveel verzoekjes en berichten kregen, daar doen we het voor! geniet van de downloads

Also broadcasted on DizGoradio.fm

Enjoy your Sunday with Radio Stad Den Haag!!


[cryout-button-color url=”https://www.radiostaddenhaag.com/downloads/” color=”#DD0000″ target=”_parent”]VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS[/cryout-button-color]


De volgende namen hebben wij tijdens de top 100 uit de vele inzendingen getrokken. Zij winnen kleine of grotere prijzen zoals;
Diverse onderhouds beurten en APK keuring bij NH Autoservice Maasland/Muismatten/Foto op Canvas, T shirts, stickers en pennen van Da Ponte Reclame/Sleutelhangers/ Diner bonnen ad 50 Euro van La Cubanita/ I Venti Compilatie cd’s/Disco lamp van DJ Store/imitatie parfums van Muziekvinyl.nl/DVD boxen van BCC Delft. De verzendkosten zijn dankzij ‘Afspreken.nl

Prize winners RSDH Top 100 ;

G. Hoffman-Wiesbaden/J. de Zoete-Drachten/A.Steur-sGravenzande/Tom vd Weg-Rotterdam/M.Hayes-Den Haag/D. Radic-Serbia/DeMar-Den Haag/M. Benten-Leiderdorp/R.Heidema-Den Haag/P. Waij-Harderwijk/B.Klein-sGravendeel/K.Karsten-Den Haag/E. v. Adrrichem-Naaldwijk/R.Ebben-Rijswijk/J. Ojala-Finland/Ricardo-Arnhem/R.Schuilenburg-Den haag/R. van den Brom-Nieuw Beijerland/T. de Jonge-Rijswijk/R. Szymonek-Plaseczno/Tony Marinello-New York/C. Ogier-Rijswijk/M. Gryb-Hollern Duitsland/JG-Belgie/A. van der Kruk-Maasdijk/A. Boer-Alphen ad Rijn/H. Ursem-Pijnacker/Corne-Westland

You have all been emaild/jullie hebben allemaal een mail ontvangen. Check ook je spam als je het nog niet ontvangen hebt.

2 thoughts on “Radio Stad Sunday Live shows DOWNLOADS

    1. we weten het en zijn er constant mee bezig tijdens de show…beter maar even via de stream luisteren.