SUNDAY LIVE PROGRAMMING DOWNLOAD

The last ‘normal’shows of this year….

christmas-tree-made-of-vinyl-records                                           20356191_s-1

Wij gaan weer met vinyl smijten vandaag! Vanaf 5 uur gaan wij live….

Eerst hoor je Michiel met zijn douche vol met disco in ‘DoucheCo’,
terug in de tijd met een Haagse Flitsende 50 lijst uit de jaren 80.

Hierna je bende van Ellende, Menno, Gwen en Michiel met de Live request show.  De laatste ‘normale’ show dit jaar want aankomende zondag is het zover, de Top 100! Zorg dat je dan fit genoeg bent 🙂 Wij draaide vanavond heel veel van jullie verzoekjes, dank daarvoor! Ook hoorde je de nieuwe Fancy; In Shock en de nieuwe Clay back Clay.

50d32f6f9c369In the week befor Christmas we present our last regular show. Next sunday is the TOP 100!! In this show lots of requested songs, thanks so much for sending in. We also played the new Fancy; In Shock and the new Clayback Clay. Are you ready for X-Mas? Did you get your tree, your fridge filled with drinks? Feed yourself well befor our marathon-broadcast next sunday..nearly 12 hours of radio! So fill in your top 10!.

[cryout-button-color url=”https://www.radiostaddenhaag.com/downloads/” color=”#DD0000″ target=”_parent”]VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS[/cryout-button-color]