Top 100 2014

rsdh-vertical-2014-top100-v001 NOG MAAR 18 DAGEN de tijd om jouw favoriete Top 10 aller tijde in te vullen. Doe mee! En help ons deze lijst samen te stellen voor de 10e keer!!. Ieder jaar is het een groot succes geweest maar wij willen  natuurlijk graag zien dat dit jaar alles overtreft qua inzendingen. Breng dus nu jouw stem uit! Dit is je kans en wie weet win jij wel 1 van die vele leuke prijzen die wij, dankzij onze sponsoren, weer mogen weggeven, als dank voor je inzending. Kijk HIER voor eventuele inspiratie. Dance uit de jaren 80 gemaakt in Europa, Amerika, Canada. Spacesynth, Electro, Italo, Disco en High NRG. Ook nieuwe producties in dit genre zijn toegestaan. Denk aan nieuwe releases op i Venti records, five4it records, Flashback records, Discomodernism etc etc.Sponsors2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hou 28 december vrij. De hele dag Live Internet Radio en TV. In de studio zullen wij heel veel gast deejays ontvangen die een uurtje deze chart mee presenteren. Alle 100 komen van vinyl! De chat is open, je kunt mailen naar ons in de studio en voor twitter is het #RSDHTop100
Mis dit niet.