Extra Extra Read all about it…

indexbannermuziekvinylMet dank aan onze goede vriend van de radio, Denny van der Meer, is er nu een geweldige nieuwe start pagina voor vinyl freaks!
Klik Hierrrrr en neem een kijkje.

zaterdag20decemberJPG2Op 20 december zingt Stefano Brignioli live in Discotheek Teejater in Naaldwijk. Stefano is de man achter o.a. Webo en Brand Image. Savino Deejay en Peet Need zullen ook deze avond weer lekker door draaien. Bestel nu je kaartjes en kijk op de site van het Teejater.

rsdh-vertical-2014-top100-v001
En….vergeet vooral niet te stemmen voor onze Top 100 Aller Tijde! De sponsoren zijn zo goed als bekent nu. En zoals ieder jaar verloten wij onder de inzenders weer hele leuke prijzen. Ga voor inspiratie voor je top 10 naar de archieven. Stuur jouw favoriete Canadese, Amerikaanse, Spaanse, Italiaanse Italo disco en High NRG tracks nu in. Klik op de ‘Vote’Button. Vote Now for our annual Top 100 of all time and among you senders we draw prize winners on the big day itself,thanks to all our sponsors.

VAM-CD-20.03 Verder natuurlijk de nieuwe compilatie CD op
i Venti Records Only 29.90 this new CD!

one And maybe maybe we have Albert One this coming sunday evening in our studio…so stay tuned!!!