Radio Stad Sunday live shows VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS

10325680_814116715283168_3523264876587371123_nOn-Air

Tune in at 4 PM CET for ‘DoucheCo’ with Michiel, he takes you back to the 80’s, Funk, soul, disco and Italo.
Michiel neemt je mee naar de legendarische Radio Stad jaren op de 97.2 met o.a. een Haagse Flitsende 50 in DoucheCo.(ook te ontvangen op stadsradiozoetermeer.nl)

Om 7 uur hoor je een mix van Ron Bunschoten om je op te warmen voor de Sunday night live request show van 8 uur. Menno en Gwen zijn het over de grenzen onveilig aan het maken dus schuift oud Radio Stad non stopper en mixer Johan van der Velde aan bij Michiel. Stuur je verzoekjes en berichten naar de studio. Click op de ‘Song Request’ button en Karin leest ze voor.(deze show is ook te beluisteren via DizGoradio.fm).

At 7 pm a mix of Ron Bunschoten to warm you guys up for the Request show at 8 PM CET. Menno and Gwen are outside the Dutch borders so Johan van der Velde is behind the wheels. Johan used to be one of the non-stop deejays and a great mixer in the old days of Radio Stad den haag. Send your comments to the studio or go to our facebook sites. Request a track by clicking on ‘Song Request’.


[cryout-button-color url=”https://www.radiostaddenhaag.com/downloads/” color=”#DD0000″ target=”_parent”]VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS[/cryout-button-color]

1 thought on “Radio Stad Sunday live shows VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS