Sunday Night Live request Show RERUN & MP3

images (2) a30a9aaf24

At 7 pm we warmed you up with a fantastic mix by Ron Bunschoten.

8 PM CET till 12 the Sunday live show. Oh Oh what a night. We started with the usual gang, Menno, Gwen and Michiel. Then Edward and Herman came along  and we had extra old school time. Check out the long live show here in the download.

Het was het avondje weer wel. We begonnen natuurlijk ‘gewoon’ met Menno, Michiel en Gwen. Maar de studio stroomde onverwacht vol o.a. met de oude Radio stad geitenbreiers Edward en Herman. Halverwege de show werd er weer met de oude bezetting verder gepresenteerd. Ouderwets gezellig dus. Natuurlijk draaide wij ook jullie verzoekjes en vierde wij een beetje Herman zijn 55ste verjaardag. Luister en kijk de extra lange show hier terug.

[cryout-button-color url=”https://www.radiostaddenhaag.com/downloads/” color=”#DD0000″]VIDEO RERUNS & MP3 DOWNLOADS[/cryout-button-color]

2 thoughts on “Sunday Night Live request Show RERUN & MP3