Summer time=Cucumber time

75adfeb62d_1376047510_images__list-noupKomkommertijd is weer aangebroken, slappe tijden, weinig nieuws en ondanks de crisis bijna iedereen op vakantie. We breken even lekker je week met Wish Key. Let vooral op de meneer in het begin, wat staat hij toch lullig om zich heen te kijken…jaaa ze konden er wat van hoor vroeger, dat entertainen op het podium. En je weet, zon betekent sex on the beach, op de camping en vakantie liefdes, als wij die op onze leeftijd nog hebben 😉 ..love in a summernight. Onze programmering loopt gewoon door deze zomer, never a dull moment with RSDH.

Also in English the term ‘Cucumber time’ is known. Summer period and so the dull season or off season concerning news, tv programs etc.. Therefor Wish Key for you. Have a look at the guy in the beginning of the clip..what is he looking for? So much for the 80’s entertainement in videoclips those days. If you go on vacation, have a good one. And you know sun means sex on the beach and nightly Summer loves..if we still have them at our age. We continue with our programming this summer season, so never a dull moment at RSDH!